Η Διαδικτυακή είναι μία εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών και στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου προσφέροντας ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ικανοποιώντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες της επιχείρησής σας για προβολή και προώθηση στο διαδίκτυο.

Μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας αναλαμβάνουμε την ενίσχυση και προβολή της εταιρικής σας παρουσίας, εστιάζοντας στα σημεία που σας αφορούν προσωπικά. Μια ισχυρή παρουσία εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων σας, την προσέλκυση περισσότερων πελατών και στη δημιουργία ενός εταιρικού προφίλ που ανταποκρίνεται στις τεχνολογικές απαιτήσεις και τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την υλοποίηση τόσο απλών εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου και με ενσωμάτωση τιμολόγησης όσο και πολύπλοκων projects που αφορούν ετερογενή συστήματα και συνδυασμό πολλών τεχνολογιών. Επίσης εκτός της διαδικτυακής μας παρουσίας προσφέρουμε και IT Support σε επιχειρήσεις απομακρυσμένα αλλά και με φυσική παρουσία όπου χρήζει αναγκαίο.

Η επιβράβευσή μας είναι η δική σας απόλυτη ικανοποίηση

Η Φιλοσοφία μας

Η εταιρεία μας εστιάζει στην προσωπική σχέση με τον πελάτη με σκοπό την ικανοποίηση των εταιρικών του αναγκών για προώθηση και πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών του. Ανταποκρινόμαστε σε κάθε διαδικτυακή σας ανάγκη όσο πολύπλοκη ή εξειδικευμένη και αν είναι.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας σας εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα, εργονομία και δημιουργία προϊόντων σύγχρονης τεχνολογίας, φιλικά προς τον επισκέπτη και τις μηχανές αναζήτησης, μεγιστοποιώντας το όφελος της επιχείρησής σας από την προβολή της στο διαδίκτυο.

Μελετάμε, Οργανώνουμε και Σχεδιάζουμε τη στρατηγική προώθησης και προβολής της επιχείρησής σας με στόχο την παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής, την συνεχή ανάλυση και επεξεργασία δεδομένων σε συνδυασμό με  την άμεση και ολοκληρωμένη υποστήριξη που απαιτεί το διαδικτυακό σας εγχείρημα.