Προώθηση Ιστοσελίδων

Βελτιώστε τη θέση σας στο Διαδίκτυο

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του internet marketing και στοχεύει στην γνωστοποίησή της σε όσο το δυνατό ευρύτερο κοινό. Με την κατάλληλη στρατηγική προώθησης θα προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες άρα και περισσότερους ενδεχόμενους πελάτες.

Για να μπορέσει η προώθηση της ιστοσελίδας σας να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει όλες οι κινήσεις που θα ακολουθήσουμε να στηρίζονται σε συγκεκριμένο σχεδιασμό. Όπως σε κάθε κίνηση marketing, θα πρέπει να κατανοήσουμε τους στόχους σας αλλά και το κοινό σας.

Pay Per Click (PPC) - Διαφημιστικές καμπάνιες

Είναι ένα πρότυπο ελεγχόμενης διαφήμισης στο Διαδίκτυο

Το Pay Per Click (PPC) ή αλλιώς Cost Per Click(CPC) είναι ένα πρότυπο διαφήμισης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται για να κατευθύνει της κυκλοφορία σε ιστοσελίδες που πληρώνουν την υπηρεσία της φιλοξενίας στον χώρο που γίνεται η διαφήμιση. Η διαφημιζόμενη εταιρεία μπορεί να ελέγχει το κόστος με ακρίβεια, να ενημερώνεται άμεσα και σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα της καμπάνιας της. Ο κυριότερος παροχέας αυτής της τεχνικής προώθησης είναι το Google AdWords.

 

 
 

 

 

Search Engine Optimization (SEO)

Yψηλότερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης

Η υπηρεσία S.E.O είναι μια σειρά από ενέργειες και τεχνικές που πραγματοποιούνται προκειμένου να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, βάση συγκεκριμένων λέξεων που πληκτρολογεί ο χρήστης.
Ένα σωστά σχεδιασμένο S.E.O. είναι ικανό να προωθήσει την ιστοσελίδα σας ακόμη περισσότερο προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες.

Social Networks - Προώθηση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι η τελευταία τάση της εποχής και παρέχουν ένα πρόσφορο έδαφος για στρατηγικές κινήσεις που αφορούν την στοχευμένη διαφήμιση και την άντληση πελατών στους οποίους απευθύνονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας.
Για αυτό το λόγο τα αποτελέσματα προώθησης μπορούν να μεγιστοποιηθούν εκμεταλλευόμενοι την δύναμη και την φιλικότητα αυτών των πλατφορμών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα social media προσφέρουν real time ενημέρωση και αμφίδρομη επικοινωνία.

 
 

 

 

Διαφημιστικά Banner – Online advertising

Η αξιοποίηση τεχνολογιών για Online Advertising σας προσφέρει άμεσες και στοχευμένες ευκαιρίες επικοινωνίας για να διαφημίσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας στους πελάτες σας. Με τις τεχνολογίες που διαθέτουμε οι διαφημιζόμενοι και οι διαφημιστικές εταιρίες μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη και να βελτιώνουν τα αποτελέσματα των καμπανιών τους

 

Email Marketing

Αποστολή μαζικών e-mail και ενημερωτικών newsletters που έχουν ως στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και κατ’ επέκταση την αύξηση των πωλήσεων και του κέρδους της επιχείρηση σας.